Proiecte electronice

Category: Electronics
Published: Saturday, 26 March 2016
Written by Liviu Dan

 Efectuam proiecte electronice, automatizari, imbunatatiri pentru diverse aparate electronice, la cererea clientilor.

Reparatii navigatii auto

Published: Tuesday, 26 January 2016
Written by Liviu Dan


 Pentru reparatiile navigatiilor auto de pe Volkswagen si Skoda ( RNS  510 si Columbus) ,va recomand cu caldura sa apelati cu incredere la colegul meu Nelu Cuntan (tel. 0742596501), care detine documentatii si softuri specializate pentru depanare si diagnoza. Are o experienta vasta in acest domeniu,peste 15 ani de activitate in domeniul casetofoanelor auto,reparatii electronice si decodari.Mai sus,in pozele care se deruleaza,puteti vedea o parte din erorile mai des intalnite si care pot fi reparate la aceste tipuri de navigatii.

 -Pentru cei interesati de achizitionarea unui aparat din gama RNS510 sau RNS 315,apelati cu incredere nr de tel  0742596501.

Reparatiile navigatiilor auto dau inca tuturor depanatorilor multa bataie de cap.Lipsa de informatie si documentatie face depanarea greoaie.Noi totusi (noi fiind o comunitate de electronisti si programatori,chiar si din alte tari), facem eforturi sa le repunem in functionare.Colaboram,pentru a accelera timpul de depanare si pentru ca rezolvarea problemelor sa fie in procent cat mai mare.


Pana si banalul televizor pe care il avem in casa,s-a transformat in decursul anilor dintr-un simplu receptor video-audio, intr-un minicomputer in stare sa navigheze pe internet,sa decodeze diverse formate multimedia,sa faca legatura audio-video cu cei dragi peste mari si tari,etc. Depanarea tuturor acestor echipamente nu mai este deloc simpla,pentru ca firmele producatoare nu au niciun interes sa puna la dispozitia consumatorilor sau a depanatorilor documentatiile despre constructia tehnica a aparatelor.Am devenit o societate de consum,nu se mai doreste reparatia obiectelor,ci inlocuirea lor.Practic,reusind sa depanam asemenea echipamente,aducem si un aport planetei prin economisirea resurselor naturale care au inceput sa secatuiasca dupa aplicarea acestor politici a marilor producatori.

 

 

 

 
 
 
 

Totul despre Linux

Category: Electronics
Published: Tuesday, 13 October 2015
Written by Liviu Dan

Aceasta pagina este dedicata iubitorilor de Linux,incepatori sau nu.Poate in acest fel,voi reusi sa trezesc si  interesul celor care pana acum nu au avut curajul sa il testeze.

Decodari navigatii auto

Category: Electronics
Published: Sunday, 06 December 2015
Written by Liviu Dan

Sistemele de navigatie auto

Coduri casetofoane auto dupa serie

Category: Electronics
Published: Monday, 27 October 2014
Written by Liviu Dan

Decodari casetofoane auto pe serie

Aici puteti obtine codul casetofonului d-voastra dupa serie.Deocamdata am implementat calculul codului pt Blaupunkt si o varianta de Citroen.Datorita unor probleme de ordin tehnic,se va intarzia putin cu implementarea altor tipuri de algoritmi.Chiar daca ele apar in pagina,inca nu sunt functionale(Ford seria M si Renault security) Poate pare simplu la prima vedere,dar toate aceste lucruri cer timp.Incercam,atat cat este posibil sa va ajutam,stimati clienti, cu tot ce ne sta in putiinta.Pentru cei care au indemanare si timp destul,mai pot gasi pe internet diverse informatii legate de acest lucru.Pentru sfaturi tehnice,nu ezitati sa deschideti si pagina de blog,unde veti putea gasi informatii utile si interesante,legate de domeniul electronicii si al softului.

 Pentru alte modele ,