Previous ◁ | ▷ Next

Reparatii RNS 510

Nelu Cuntan tel : 0742596501

Reparatii navigatii auto

Written by Liviu Dan


 Pentru reparatiile navigatiilor auto de pe Volkswagen si Skoda ( RNS  510 si Columbus) ,va recomand cu caldura sa apelati cu incredere la colegul meu Nelu Cuntan (tel. 0742596501), care detine documentatii si softuri specializate pentru depanare si diagnoza. Are o experienta vasta in acest domeniu,peste 15 ani de activitate in domeniul casetofoanelor auto,reparatii electronice si decodari.Mai sus,in pozele care se deruleaza,puteti vedea o parte din erorile mai des intalnite si care pot fi reparate la aceste tipuri de navigatii.

 -Pentru cei interesati de achizitionarea unui aparat din gama RNS510 sau RNS 315,apelati cu incredere nr de tel  0742596501.

Reparatiile navigatiilor auto dau inca tuturor depanatorilor multa bataie de cap.Lipsa de informatie si documentatie face depanarea greoaie.Noi totusi (noi fiind o comunitate de electronisti si programatori,chiar si din alte tari), facem eforturi sa le repunem in functionare.Colaboram,pentru a accelera timpul de depanare si pentru ca rezolvarea problemelor sa fie in procent cat mai mare.


Pana si banalul televizor pe care il avem in casa,s-a transformat in decursul anilor dintr-un simplu receptor video-audio, intr-un minicomputer in stare sa navigheze pe internet,sa decodeze diverse formate multimedia,sa faca legatura audio-video cu cei dragi peste mari si tari,etc. Depanarea tuturor acestor echipamente nu mai este deloc simpla,pentru ca firmele producatoare nu au niciun interes sa puna la dispozitia consumatorilor sau a depanatorilor documentatiile despre constructia tehnica a aparatelor.Am devenit o societate de consum,nu se mai doreste reparatia obiectelor,ci inlocuirea lor.Practic,reusind sa depanam asemenea echipamente,aducem si un aport planetei prin economisirea resurselor naturale care au inceput sa secatuiasca dupa aplicarea acestor politici a marilor producatori.

 

 

 

 
 
 
 
Hits: 14375